Restaurantstraat.nl

Restaurantstraat uw eten en drinken blog

Top restaurant in Amsterdam: Royal Mati Mahal

1 min gelezen

Ben jij van plan om binnenkort heerlijk te gaan dineren in Amsterdam? En wil je graag iets nieuws proberen? Dan in Royal Mati Mahal een top restaurant voor jou! Dit indian restaurant is namelijk voor iedereen een kans om heerlijk te kunnen genieten van een stukje fine dining in Nederland. Daarnaast is dit dus een indisch restaurant, waar je echt een stukje van de Indische cultuur kunt komen proeven

Soorten gerechten

Nu ben je natuurlijk benieuwd geworden naar de verschillende Indische gerechten die ze daar serveren. Het voordeel is dat ze een groot aanbod hebben en dat er dus altijd wat lekkers voor je tussen zal zitten! Zo kun je genieten van vegetarische gerechten, maar kun je ook vleesgerechten vinden. Daarnaast hebben ze ook gerechten van de tandoori grill. 

Wat je in de inleiding ook al hebt kunnen lezen is Royal Mati Mahal een fine dining restaurant. Wat inhoudt dat je kunt genieten van kleine porties, waar veel aandacht wordt gestoken in de kleinste details. 

Locatie

Het restaurant is makkelijk te bereiken. Het ligt in hartje Amsterdam en dus makkelijk te bereiken met het OV. Daarnaast ligt het op loopafstand van het station, Amsterdam Centraal. Daardoor is het voor iedereen, ook als je niet uit Amsterdam komt, goed te bereiken.
Benieuwd geworden? Neem een kijkje op hun website www.royalmotimahal.nl/. Bekijk alvast de menukaart of reserveer een plekje in het restaurant.