Restaurantstraat.nl

Restaurantstraat uw eten en drinken blog

Horecavloer Amersfoort

2 min gelezen
bedrijfsvloeren

Voor als je een onderhoudsarme horecavloer in Amersfoort zoekt

Heb je een horecazaak in Amersfoort? Of ga je er een openen? Dan wil je vast wel weten welke soort vloer je er het beste in kunt leggen. Want, zoals je waarschijnlijk wel weet, heeft een horecavloer over het algemeen best wel één en ander te lijden onder de voeten van klanten, personeel en voedsel en drank die er overheen kunnen vallen, en moet je natuurlijk daarom ook rekening houden met regelgeving volgens de welbekende HACCP-richtlijnen. Daarom vertellen we je hier wat je moet weten over een kwalitatief goede horecavloer.

Waar een horecavloer leggen?

Of je nu een café, een restaurant of hotel hebt; een schone en nette horecavloer in Amersfoort draagt bij aan een positieve uitstraling van je bedrijf. Nog los van de behoefte in de branche naar een speciale antislip vloer die zorgt voor de veiligheid van werknemers en gasten, ook als het gaat om hygiëne.

Waarom een goede horecavloer?

In een keuken kan het erg druk zijn en wordt met eten gewerkt. Voedselveiligheid en veiligheid van het personeel is dus zeer belangrijk. Een goede horecavloer moet dus geschikt voor gebruik in keukens en zijn bij voorkeur onderhoudsvrij, waterdicht, geluiddempend en duurzaam.

Buiten openingstijden de horecavloer plaatsen

Het mooie aan horecavloeren is dat ze meestal in één dag gelegd kunnen worden. En in de horeca is het vaak wel handig als de vloer ‘s avonds of in de ’s nachts gelegd kan worden, zodat je zaak niet gesloten hoeft te worden. Wij hopen je met bovenstaande voldoende geïnformeerd te hebben. Als je meer wilt weten over wat nodig of handig kan zijn in de horeca, lees dan vooral ook ons informatieve blog over restaurant benodigdheden.