Restaurantstraat.nl

Restaurantstraat uw eten en drinken blog

horeca bar gekocht

1 min gelezen

Afgelopen week heb ik een prachtige horeca bar gekocht bij www.tinustoog-horecaverkoop.nl. Een goede kameraad kwam met het advies om eens bij hun te gaan kijken. Dat heb ik toen gedaan en daar heb ik geen moment spijt aan gehad. Ze beschikken echt over een gigantisch assortiment. Je kunt het zo gek nog niet bedenken of ze hebben het. Daarnaast zijn ze vergeleken overige aanbieders ook nog eens super voordelig.

Kwaliteitenhoreca bar

Het bedrijf levert barre van topkwaliteit. Uiteraard kan je zelf aangeven hoe het eruit moet komen te zien. Zodra je aangeeft zullen zij advies geven bij eventuele aanpassingen. Op deze manier creëer je jouw droom bar. De horeca bar die je hier kan kopen leveren ze gratis. Uiteraard hebben ze dat in de prijs meegenomen, maar over extra kosten hoef je je niet druk te maken. Met twee weken kwamen ze mijn horeca bar al leveren. Sinds dien krijg ik ontzettend veel positieve reacties van personeel en gasten. Het is daarom ook echt een aanrader om een goede bar neer te zetten. Tinus Toog creëert voor jou een mooi bar en laat zien hoe het eruit komt te zien. Zo weet je al precies wat je krijgt, terwijl hij nog niet in je restaurant staat.

Op de website is veel informatie te vinden. Zodra je extra informatie wilt over de barre die hij levert, kan je telefonisch contact opnemen en via de mail. Hij staat je graag te woord om jou vervolgens van dienst te zijn.