Restaurantstraat.nl

Restaurantstraat uw eten en drinken blog

Bistro de Bron Eerbeek

1 min gelezen

Het vinden van een geschikt en sfeervol restaurant in Eerbeek kan soms lastig zijn. Eerbeek heeft zelf een aantal restaurants met verschillende thema’s, echter bent u waarschijnlijk op zoek naar een sfeervol en gastvrij restaurant.

SONY DSC

Wat veel mensen niet weten is dat Bistro de Bron haar naam te danken heeft aan de omgeving waar het in ligt. Zo zijn er verschillende soorten bronnen in de buurt waar de omgeving veel gebruikt van maakt. Maar waarom zou u Bistro de Bron Eerbeek bezoeken?

 restaurant-loenen1

Geniet en beleef bij Bistro de Bron

 

Bistro de Bron geeft u de mogelijkheid om met uw gasten heerlijke lunchen of dineren in een ongedwongen sfeer. Samen met onze gastvrije bediening kunt u heerlijk eten in de mooie omgeving van de Veluwe.

 

Zo is ons restaurant is zeer sfeervol en klassiek ingericht wat een zeer warme sfeer uitademt. Daarnaast staat onze keukenbrigade ook nog eens voor u klaar met een uitgebreide A la Carte kaart wat gebaseerd is op de traditionele Nederlandse en Franse keuken. En in de seizoenen kunt u ook genieten van seizoensgebonden gerechten zoals asperges en wildgerechten. Bekijk daarom snel onze website en reserveer vandaag nog.

welkom12