Restaurantstraat.nl

Restaurantstraat uw eten en drinken blog

Gezond en lekker eten via thehealthychef.nl

2 min gelezen
thehealthychef.nl

Wil jij beginnen aan een gezonde leefstijl en hou je van lekker eten? Neem dan eens een kijkje bij thehealthychef.nl. The Healthy Chef biedt gezonde maaltijden aan welke op maat zijn gemaakt. Tevens kan je hier terecht voor blogs over gezonde voeding en de toepasbaarheid hiervan. 

thehealthychef.nl

Wie is The Healthy Chef?

De Healthy Chef is door een chefkok opgericht die daarvoor al ruim 10 jaar ervaring heeft opgedaan in verschillende keukens op verschillende niveaus; van strandtenten tot sterrenrestaurant.The Healthy Chef Bestaat uit zowel het geven van voedingsadviezen en sportadviezen. Naast dit legt het ook uit hoe wat mindfulness is. Thehealthychef.nl geeft erg goede adviezen hier over en legt uit wat het best voor je is. Ook kan je hier zelfs gezonde maaltijden bij halen.

Hoe werkt het?

The Healthy Chef werkt op basis van jouw wensen. Heb jij een bepaalde doelstelling die je wilt halen, zoals afvallen of juist aankomen? Of wil je gewoon een lekker én gezond eten? Dit kan allemaal op thehealthychef.nl. Bij het samenstellen van de maaltijden wordt rekening gehouden met speciale dieetwensen of met eventuele allergieën. De chefs stellen elke dag een gevarieerd en vers menu samen, rekening houdende met de benodigde voedingsstoffen. Omdat iedereen ook van een lekkere snack tussendoor houdt, is hier in de box rekening mee gehouden door lekkere, gezonde snacks toe te voegen. Zo hou je het namelijk ook leuk om gezond te eten. Voor de meeste verse maaltijden worden de producten bij lokale ondernemers ingekocht. Zo worden de lokale boeren ondersteund en het milieu zo min mogelijk belast door het minimaliseren van verpakkingsmaterialen en CO2 uitstoot. Zo eet je dus niet alleen lekker, maar ook nog eens verantwoord! De maaltijdboxen zijn als pakket middels abonnementen te bestellen, simpel en snel.