Restaurantstraat.nl

Restaurantstraat uw eten en drinken blog

Catering Zandvoort

1 min gelezen

Heeft u speciale catering in Zandvoort nodig? Wist u dat Walking dinners tegenwoordig helemaal in zijn? Simpel maar zeer doeltreffend concept! Zo wordt elk kwartier de lekkerste culinaire gerechten geserveerd aan sta-tafels.

Hierdoor blijven uw gasten staan en is de sfeer vooral informeel en ongedwongen en het geeft aan dat ieder de vrijheid heeft om zich makkelijk te verplaatsen. Zo staan de culinaire heerlijkheden van Your Choice Catering garant voor een zeer smakelijk diner.

your-choice-catering-300x114

Wat houdt een walking diner in?

Zo worden alle gerechten gedeeltelijk te plaatse bereid door één van onze koks. Bij een walking diner is het servies en bestek inbegrepen. Daarnaast kunt u uw walking dinner met onze drank aanbieding compleet maken, want wij bieden u een passend drankarrangement tegen een zeer scherpe prijs.

Voor een kleine prijs per persoon kunnen we u een onbeperkt drankarrangement aanbieden. Zo zijn onze wijnen van zeer goede niveau en indien nodig brengen we glazen, een tap en alle andere benodigde materialen voor u mee. Alles is bij de prijs inbegrepen.

Wij maken dan ook graag een afspraak met u om al uw wensen te bespreken en dit is natuurlijk geheel vrijblijvend. Zo kunt u van te voren alvast de wijnen proeven en uw keuken bekijken, zodat we weten wat de kok zelf nog mee moet nemen. Alles wordt in een persoonlijk gesprek besproken en op basis van uw wensen en eisen realiseren wij de beste catering voor uw evenement.