Restaurantstraat.nl

Restaurantstraat uw eten en drinken blog

BBQ Tilburg

1 min gelezen

IMG_0980-1500x350Het is mijn favoriete tijdsbesteding in de zomer en ik weet zeker dat ik hier niet de enige in ben: BBQ’en! Ik vind het heerlijk om met vrienden en vriendinnen op het terras te zitten met een lekker koud biertje of een verrukkelijk wijntje. BBQ’en heeft alleen één nadeel: het voorbereiden. Maar met de BBQ Tilburg van Joost Donders is dat euvel voorgoed verholpen!

on-the-grill-1500x350
BBQ Tilburg

Joost Donders verzorgt uw complete BBQ in Tilburg. Geen gedoe meer met vlees aanslepen uit de supermarkt en gedoe met wie betaalt dit en wie neemt dat mee. Laat Joost Donders je BBQ verzorgen en je bent van alle kopzorgen rondom de BBQ af! Hij zal je niet alleen het beste van het beste vlees voorschotelen maar ook zorgen voor lekkere sauzen en andere onmisbare lekkernijen voor bij je BBQ!

slider_bbq1-940x219 (1)
De BBQ

Gezellig BBQ’en met je vrienden, dat vind ik heerlijk! Maar ja, dan moet ik eerst nog wel die barbecue aan zien te krijgen en dat is soms meer gedoe dan ik zou willen. Ook hier heeft Joost Donders gelukkig een oplossing voor. Laat je BBQ door hen verzorgen en ze zorgen ook nog eens voor een oerdegelijke barbecue. Een die makkelijk te bedienen is en, minstens net zo belangrijk, net zo makkelijk schoon te maken is. Na de BBQ dus geen moeilijk gedoe met het schoonmaken van het barbecue-rooster. Ideaal!