Restaurantstraat.nl

Restaurantstraat uw eten en drinken blog

AZbarbecue; de BBQ leverancier door heel België en Nederland

2 min gelezen

Eigenaar Jack Willems is van huis uit slager en had als hobby barbecueën en dat niet alleen voor zijn werk toen maar ook voor zijn vrienden vooral tijdens de zomer.  Toen hij zijn bedrijf startte in 1986 was zijn motto toen al, “Alles geregeld van A-Z”. De naam van zijn bedrijf werd dus  A-Z Barbecue & Gourmet Party Service.  Zo ziet u dus dat de ervaring er al dertig jaren in zit.

Wat heeft AZbarbecue te bieden?
Niet een ieder heeft plek om een barbecue set op te slaan maar wilt toch af en toe lekker barbecueën in de zomer. Bij AZbarbecue kan alles besteld worden, zelfs een barbecue set en gourmet bakplaat. Als u nu zo bezig bent met de voorbereidingen en eventueel ook de gasten aan het tellen bent, dan beseft u gelijk ook dat er veel werk in gaat zitten, vooral het opruimen. Ook daaraan heeft AZbarbecue gedacht want zelfs de afwas neemt men mee. Dus u hoeft niet eens meer aan de afwas te denken. Verder hebben ze ook een zeer uitgebreid menu zodat een ieder aan zijn/ haar trekken komt. U kunt vooraf ook u eigen menu bepalen of u kiest uit de standaard pakketten.

Hoe ziet het assortiment eruit?
Bij AZbarbecue is er een uitgebreid assortiment waaruit de klant kan kiezen. Er word echt met alles rekening gehouden. Zelfs voor bestek, borden, servetten en natuurlijk de barbecue set en gourmet tafel wordt gezorgd. Een complete barbecue voor een hele scherpe prijs, daarvoor bent u bij hun op het juiste adres. Mooier nog ze bezorgen gratis in Nederland en België!
Hieronder wat ze zoal te bieden hebben:

  • Een kindermenu waaruit u kunt kiezen voor de kleintjes die vaak niet alles lusten en ook omdat ze veel minder eten;
  • Als u een voorkeur heeft voor seafood (vis, garnalen enz.), kiest u voor het Vis pakket. De sauzen en salades die zijn hierbij standaard inbegrepen;
  • Voor de vegetariërs onder ons hoeft een barbecue niet saai te zijn want alle salades kunnen vegetarisch gemaakt worden en er is genoeg keus voor op de BBQ;
  • Voor diegene die alles Halal wensen is er ook een uitgebreid menu met genoeg keus uit lams, biefstuk en meer;
  • AZbarbecue heeft zelfs een dranken pakket dus zelfs daaruit zou u een keus kunnen maken en we weten zelf; gemak dient de mens.

Verder kunt u ook met grote groepen kiezen voor Gourmetten. Alles word op maat geleverd door hun, u hoeft er echt niets voor te doen dan alleen uw tafel te dekken want u weet het al bestek en borden dat nemen zij voor u mee.