Restaurantstraat.nl

Restaurantstraat uw eten en drinken blog

Geweldige kookwinkel hilversum

2 min gelezen

Al vanaf kleins af aan hou ik van koken. Ik vind het leuk om steeds weer nieuwe recepten ui te proberen en mijzelf keer op keer weer te verassen met nieuwe smaakcombinaties. Ik zou mijzelf dan ook wel willen omschrijven als een echte hobby-kok. Voor al dit experimenteren in de keuken heb ik de juiste keuken artikelen nodig. Ik ben eens gaan zoeken op het internet naar kookwinkel Hilversum en al snel kwam ik bij DIMA kookwinkel.

Logo

Kwalitatief goede producten voor een scherpe prijs

De Dima Kookwinkel heeft vlakbij Hilversum twee vestigingen. In zowel Huizen als Bussum zijn de DIMA kookwinkels te vinden. Ik ben zelf naar de DIMA Kookwinkel
in Huizen geweest. Het is een winkel met een zeer uitgebreid assortiment. Ze verkopen heel veel top merken zoals Valira, Mepra, Spring, Habonne, Fissler, Scanpan, Relance, PanSchulte-Ufer en Alva. Het was een waar paradijs voor mij. Ze verkopen zoveel mooie artikelen, dat ik gewoon niet wist waar ik moest kijken. Ze verkopen bijvoorbeeld de mooiste pannen, messen en glazen. Ze verkopen werkelijk waar echt van alles! Het beste van alles is dat je bij deze winkel niet de hoofdprijs betaald. Je vind hier kwalitatief goede artikelen voor een betaalbare prijs. Ze hebben geregeld acties vertelde de verkoopster mij. Ik heb er een fantastische pan gekocht in de actie prijs, hierdoor heb ik wel heel veel geld bespaard. Normaal betaal je super veel geld voor een goede pan, dat de prijs mij echt verbaasde.

Keuken

Ben jij opzoek naar een kookwinkel vlakbij Hilversum, dan is de DIMA kookwinkel de ideale winkel.