Restaurantstraat.nl

Restaurantstraat uw eten en drinken blog

Snackwagen laten komen

1 min gelezen

Afgelopen week hebben wij een gigantisch feest gehad. Mijn vrouw en ik zijn 25 jaar getrouwd en dat wilde we goed vieren. Omdat we sinds kort ook verhuisd zijn, wilde we het graag aan huis doen. Tijdens het feest had ik ervoor gezorgd dat er een goede dj kwam en een mobiele Snackwagen. Zo had ik al een keer eerder Snackmobiel laten komen voor een groot feest bij mijn bedrijf. Tijdens dat feest beviel het uitstekend. Het bedrijf heeft echt heerlijke friet met een ruime keus uit snacks.

snackmobiel-vrachtwagenContact opgenomenhomepage-img-snackmobiel

Telefonisch had ik contact opgenomen en gevraagd of ze op de gewenste datum konden komen. Dat was een enkel probleem. Op de gewenste datum kwamen ze netjes op tijd. Het arrangement wat ik had samengesteld was aanwezig, dus top. Bij mijn arrangement had ik een aantal gerechten extra geselecteerd. Dat is geen enkel probleem, als je het maar aangeeft. Dit kan je eenvoudig doen door op de website jouw eigen arrangement samen te stellen en vervolgens extra opties selecteren. Indien je hier vragen over hebt kan je altijd contact opnemen.

Het was een geslaagd feest en dat is mede dankzij Snackmobiel. Het is daarom ook echt een aanrader om een Snackwagen te laten komen. Het eten is erg lekker en voordelig. Op de website vind je veel verschillende soorten arrangementen die je kunt samenstellen. Elk arrangement staat duidelijk omschreven, dus kijk vooral even rond. Veel succes en wie weet kunnen ze jou ondersteunen bij het feest.

Meer verhalen