Restaurantstraat.nl

Restaurantstraat uw eten en drinken blog

De leukste verjaardagscadeautjes vanuit huis

2 min gelezen

De afgelopen maanden was het moeilijk om je verjaardag te vieren met vrienden en familie. Langzaam komen deze feestjes weer opgang en hopelijk komen we niet snel nog een keer in zo een situatie terecht. Het is aan de andere kant natuurlijk nog steeds niet voorbij en daarom is het je goed recht om een verjaardag of ander feestje nog even te vermijden. Toch is het leuk om wat te doen voor de jarige en gelukkig zijn er genoeg opties die je vanuit huis kunt regelen. In deze blog ga ik het hebben over leuke verjaardagscadeautjes die je vanuit thuis kunt sturen.

Bosje bloemen

Laten we het rijtje beginnen met een vrij voor de hand liggen cadeau – bloemen. Echter maakt dit het cadeau niet minder leuk. Fleur iemands dag op met een mooie bos rozen, wilde bloemen of andere favoriet van de jarige. Zo word het in het huis van de jarige toch nog een vrolijk geheel!

Chocolade

Bijna iedere vrouw, of man, houd er wel van – chocolade. Hoe leuk is het dan om verjaardag chocolade te sturen naar de jarige. Je kunt namelijk heel gemakkelijk online chocolade bestellen met een gepersonaliseerd bericht, foto of in combinatie met een bosje bloemen. Vervolgens word het pakketje afgeleverd bij het genoemde adres. Een cadeau waar menig medemens blij mee zal zijn!

Een lekker flesje wijn of bierpakket

Voor mannen en vrouwen die wel kunnen genieten van een lekker flesje wijn of een bierpakket is ook dit een mogelijkheid. Bestel online de gewenste fles/ flessen of een geheel pakket en maak de verjaardag van de jarige bijzonder met bubbels, chardonnay of een rijke collectie aan wereldbieren.

Gepersonaliseerd cadeau

Omdat je fysiek niet aanwezig kunt zijn is het misschien een leuk idee om een gepersonaliseerd cadeau te geven. Denk bijvoorbeeld aan een mok met een leuke tekst of foto erop, en mooie fotolijst met een foto van jullie twee of een geheel fotoboek vol speciale momenten.

Feestpakket

Een feestpakket is een combinatie van meerdere onderdelen. Zo kun je bij verschillende sites al snel ballonnen, een kaartje, chocolade of een gepersonaliseerd cadeau samenvoegen tot een geheel. Zo weet je zeker dat de jarige een vrolijke dag heeft!

Al met al is er nog veel meer te bedenken voor het regelen van een cadeau vanuit huis. Een kleine kaart of een bosje bloemen is vaak al genoeg om een verjaardag speciaal te maken. Zo weet de jarige dat je ook vanuit huis aan hem/haar denkt!

Meer verhalen

Kerstpakket 2021 1 min gelezen
1 min gelezen