Restaurantstraat.nl

Restaurantstraat uw eten en drinken blog

Schakel koffieleverancier Amersfoort in

1 min gelezen
koffieleverancier Amersfoort

Als je op bezoek gaat bij een bedrijf of het nou voor een bedrijfsbezoek of sollicitatiegesprek het eerste dat wordt aangeboden is een kopje koffie. Dat ene kopje koffie zegt veel een bedrijf. In principe kan je zelfs zeggen dat de koffie vergelijkbaar is met een handdruk. Koffieleverancier Amersfoort kan je hierbij helpen. Zo leveren ze duurzame koffie uit koffieautomaten die goed passen binnen jouw bedrijf. 

koffieleverancier Amersfoort

Begin de dag met een kopje koffie

Nu klinkt het allemaal erg mooi deze beloftes, maar wist je dat het mogelijk is om zelf de koffie uit te proberen? Zo rijdt er een koffie trailer rond die op bezoek gaat bij bedrijven. Geniet van een lekker kopje koffie en een koekje terwijl jij de beste koffie voor jouw bedrijf uitzoekt. Als je kiest voor Fortune coffee dan ervaar je nog meer voordelen. Zo is er altijd regelmatig contact tussen jij als klant de contactpersoon vanuit Fortune. Ook fijn om te weten is dat je altijd een vast contactpersoon is. Mocht je dus vragen hebben of problemen weet je altijd wie je kan bereiken. 

Mocht je een probleem hebben, storing of gewoon een vraag kan je je Fortune-adviseur bellen. Deze persoon kent jouw bedrijf en voorkeuren. Dat is wel zo handig want zij weten precies er nodig is. Wil je weten wat Fortune voor jouw bedrijf kan betekenen? Neem dan gerust contact op via de website