Restaurantstraat.nl

Restaurantstraat uw eten en drinken blog

Maak van je feest echt een feest

2 min gelezen
Catering Venray

Heb je een feest of gelegenheid waar je met een groep mensen bijeen komt? Of gewoon een barbeque in je tuin met familie en vrienden is natuurlijk ook erg leuk om te doen. Probleem is altijd het eten wat je moet maken voor een grote groep, met Catering Venray ben je direct van dit probleem af. Een lekker buffet of een geweldige barbeque het is beiden mogelijk, de arrangementen zijn voor ieder wat wils. Of je nu met tien personen wilt eten of een groep van 50 personen, Henk Aarts zorgt voor een onvergetelijke ervaring tijdens je feestje of samenkomst. 

Catering Venray

Ook voor je stokbrood en salades

Een barbeque kan natuurlijk niet zonder stokbrood en salades, Catering Venray verzorgt ook dit voor jouw feest. Je hoeft niet meer naar andere winkels toe om dit te halen, bij Henk Aarts bestel je het complete arrangement en je bent direct gereed om te gaan eten. Eenvoudig bestel je vier dagen van tevoren je gewenste arrangement, eenmaal besteld wordt het bij je thuis bezorgd op de dag dat je het geleverd wilt hebben. Eenvoudiger is niet mogelijk, en de kwaliteit van het arrangement is uitmuntend. Je gasten zullen genieten van het heerlijke eten wat je op tafel hebt gezet.

Catering Venray

Wat zijn de mogelijkheden om te bestellen?

Er zijn verschillende mogelijkheden tot het bestellen van een buffet bij Catering Venray, voor verschillende groepen zijn er uitgebreide arrangementen. Een klassiek buffet in een luxe uitvoering is er al vanaf tien personen, ben je met een grote groep met meer dan 20 personen kun je het party party arrangement bestellen. Maar ook het Biergarten buffet is mogelijk, dit is een Duits thema buffet dus je bent verzekerd van voldoende eten. Op deze manier zijn er meerdere arrangementen beschikbaar, de meeste buffetten zijn inclusief borden en bestek dus ook daar hoef je niet meer voor te zorgen.