Restaurantstraat.nl

Restaurantstraat uw eten en drinken blog

Catering in Loenen

1 min gelezen

restaurant-loenen1Ga je een feestje organiseren maar ben je nog opzoek naar een catering en het liefst in de buurt van Loenen. Dan zit je goed bij Bistro de Bron, wij zijn een catering met goede kwaliteit. Een catering kan de juiste sfeer en finish geven aan je feestje. Jij hoeft je geen zorgen te maken over het eten en het drinken en kunt lekker genieten van je feestje. We zijn gastvrij en ons personeel is gespecialiseerd en vriendelijk.

Kies voor Bistro de Bron

Bistro de Bron catering is van eersteklas kwaliteit en een regionaal bedrijf. Wij bieden een eersteklas catering aan voor elk budget en voor elke gelegenheid (feestjes, jubileums, ect.). Wij zijn gastvrij en culinair, passen ons aan, aan jou wensen en zullen jou en je gasten verrassen met heerlijke gerechten. We willen jou en je gasten een onvergetelijke avond of dag geven met heerlijke hapjes.

Wil je meer informatie over ons of weten waar je kunt boeken? Kijk dan op onze website. Wij zijn naast een catering bedrijf ook een restaurant dus wil je alvast een voor proefje op wat je kunt verwachten kom dan gerust een keer langs.SONY DSC