Restaurantstraat.nl

Restaurantstraat uw eten en drinken blog

Twee weken bij Campings Rome 

2 min gelezen
campings Rome

Samen met mijn gezin zijn we twee weken op een prachtige vakantie geweest dankzij Campings Rome.

We hadden de keuze uit de mooiste campings vlakbij Rome. We zaten op een camping in een mooi dorp vlakbij Rome. Tijdens onze vakantie hebben we een groot deel van de prachtige regio Lazio gezien. We hebben de dagen afgewisseld met een relaxte dag op de camping en een actieve dag eropuit naar bijvoorbeeld de prachtige stad Rome. De camping waar wij op zaten was van alle gemakken voorzien. Het personeel wat aan het werk was zijn erg vriendelijk en zorgzaam. De camping ziet er goed onderhouden en verzorgt uit. De omgeving van de camping is ook erg mooi. De omgeving kenmerkt zich met een heleboel prachtige kerkjes, abdijen en monumenten. Ook is het eten in de omgeving heerlijk, je kunt er prachtige lokale gerechten proeven in authentieke restaurants.

De stad Rome

Tijdens onze vakantie bij Campings Rome moest het er natuurlijk van komen. We zijn naar de hoofdstad van Italië geweest. De hoofdstad is in de buurt en zeker de moeite waard. De stad is ook nog eens de grootste stad van Italië. En dat kun je merken ook, je kunt in Rome meerdere dagen vertoeven. We waren oorspronkelijk van plan om één dag naar Rome te gaan. Dit zijn er uiteindelijk vier geworden. We wilde zo veel mogelijk van deze historische stad zien. 

campings Rome

Op weg naar de stad

Over Rome raak ik niet uitgepraat. De stad heeft zoveel te zien, denk alleen al aan het immense Colosseum. Het Colosseum is gebouwd in de eerste eeuw na Christus en het staat er nog steeds! Het Colosseum is oorspronkelijk gebouwd voor de spelen die in Rome werden georganiseerd. Er zijn zelfs spelen geweest die honderd dagen duurde. Tijdens de spelen werden er onder andere gevechten gehouden. Vaak waren deze gevechten tussen dieren, maar ook mensen hebben meegevochten. Het Colosseum is iets wat je gezien moet hebben. Daarom raad ik u aan om zo snel mogelijk de boeken naar deze prachtige omgeving!

Meer verhalen