Restaurantstraat.nl

Restaurantstraat uw eten en drinken blog

Tip: Kroeg Delft

1 min gelezen

Afgelopen zaterdag ben ik samen met wat vrienden naar Delft gegaan. Een super leuke en gezellige stad. Wij hebben daar met een boot gevaren en gewinkeld. Tenslotte zijn op het terras op het marktplein bij Grand Cafe de Sjees gaan zitten en hebben wij hier heerlijk gegeten met uitzicht op het mooie stadhuis. Omdat wij daar zo gezellig zaten, besloten wij om nog gezellig na het eten te blijven zitten voor een drankje. De tijd streek voorbij en het marktplein liep vol met studenten. Het werd kouder en wij besloten om binnen ons drankje verder op te drinken. Binnen was het gezellig druk en was het een gezellige Kroeg Delft geworden.

Logo

Op één locatie lekker uiteten, borrelen en uitgaan

In Delft is één op de 5 student en dat betekent heel veel café’s, bars en kroegen. Wij waren nog niet eerder uit geweest in Delft, dus wij wisten niet goed waar wij heen moesten gaan. Maar Grand Cafe de Sjees bleek een super keuze. Het is niet alleen een lekker restaurant maar ook een gezellige kroeg in Delft. Wij hebben ons hier heel erg vermaakt en een fantastische avond gehad. Het komt niet vaak voor dat je op één locatie lekker kan eten, borrelen en uitgaan.

kroeg

Er was een goede dj, lekkere drankjes en allemaal gezellige studenten. Het was een avond om nooit te vergeten. Woon jij in de buurt van Delft of ga jij deze leuke stad binnenkort bezoeken? Dan is Grand Cafe de Sjees zeker de moeite waard.

wijn

Meer verhalen