Restaurantstraat.nl

Restaurantstraat uw eten en drinken blog

Ook schorten laten bedrukken?

2 min gelezen

image (43)Ik zat me nu al tijden te bedenken wat ik mijn man voor zijn verjaardag zou kunnen kopen. Ik weet dat hij heel erg van koken houdt en doet dit ook met veel passie. Daarom heb ik uiteindelijk besloten om schorten bedrukken te laten.
Ik weet dat hij normaal gesproken nooit een schort in de keuken draagt. Sterker nog, hij draagt altijd zijn goede kleren, waarom weet ik eigenlijk niet. Maar wat er dan natuurlijk gebeurt is dat hij zijn mooie kleding bezoedelt met allerlei producten.
Ik dacht dus date en schort de ideale oplossing zou zijn. Zeker als ik hier iets persoonlijks van zou kunnen maken. Een schort bedrukken laten zou dus ideaal zijn, maar waar laat je zoiets doen?

image (44)Schorten bedrukken zonder veel geld uit te geven

Ik moet toegeven dat we op dit moment maar een klein budget hebben. Ik ben enkele maanden geleden mijn baan kwijt geraakt en daarom besloten we om onze kosten zoveel mogelijk te beperken. Toch wilde ik graag iets leuks verzinnen voor de verjaardag van mijn man. Als ik een schort zou kunnen laten bedrukken voor weinig geld, dan zou dat natuurlijk nog beter zijn.
Mijn vriendin had een tijdje geleden een leuke site gevonden waar je juist dit zou kunnen doen. De site heet maxschorten.nl. Ik heb dus gelijk een kijkje genomen en zag hier erg leuke dingen opstaan. Het belangrijkste was echter dat de spullen ook erg voordelig waren en er toch nog goed uitzagen. Ik heb dus het risico genomen om hier twee mooie schorten te bestellen en ik heb er geen enkele spijt van. De schorten zien er erg mooi uit en ook mijn man vond het een heel geslaagd idee. Dat is dus zeker een aanrader voor iedereen die op zoek iets naar iets leuks!

image (45)