Restaurantstraat.nl

Restaurantstraat uw eten en drinken blog

De Kookstudio voor Den Bosch en omgeving

2 min gelezen

Voor een teamuitje dat ik organiseerde was ik op zoek naar een kookstudio in Den Bosch of omgeving. Samen koken is altijd leuk en geschikt voor jong en oud. Ideaal om als teamuitje te doen. Samenwerken is goed voor de teambuilding en samen eten is natuurlijk altijd gezellig.

De kookstudio in de buurt van Den Bosch

Kookstudio in Den BoschIn mijn zoektocht naar een kookstudio in Den Bosch en omstreken kwam ik uiteindelijk terecht bij Kookstudio Culinair Centrum in Aarle-Rixtel. In deze professionele kookstudio worden onder begeleiding van gediplomeerde koks diverse cursussen en workshops gegeven. Aan zowel beginners als gevorderden. Samen wordt een heerlijke maaltijd gekookt en deze wordt vervolgens samen gegeven in het aangrenzende restaurant.

Mogelijkheden voor groepen

Op de website las ik dat het ook mogelijk is om voor groepen, bijvoorbeeld voor een teamuitje of vrijgezellenfeest, een aparte datum af te spreken. In de studio kunnen groepen terecht tot wel 100 personen. We konden terecht op de door ons gewenste datum.

Leuk en leerzaam

Kookstudio in Den BoschWe hebben met ons team een erg leuke dag gehad bij Kookstudio Culinair Centrum. Het samen koken was niet alleen leuk maar ook leerzaam. We hebben allemaal wel tips en trucs geleerd die we ook thuis kunnen toepassen. Niet alleen met betrekking tot het koken zelf maar ook het opmaken van het bord kwam aan de orde.

Verse producten

Bij Kookstudio Culinair Centrum wordt alleen met verse producten gewerkt. Pakjes en zakjes komen er niet in. En eerlijk is eerlijk, dat proef je wel. We hebben heerlijk gegeten. En het fijne is dat de workshops en cursussen allemaal inclusief consumpties worden aangeboden. Je hebt komt daardoor niet achteraf voor verrassingen te staan. Het is ook mogelijk om de kookstudio op een andere manier te reserveren. Zo kun je er ook je bruiloft of jubileum vieren en het is ook mogelijk om te vergaderen, met eventueel aansluitend een kookworkshop.

 

Meer verhalen