Restaurantstraat.nl

Restaurantstraat uw eten en drinken blog

Wil jij een lint laten bedrukken?

2 min gelezen

Een lint laten bedrukken is helemaal hip. Zeker nu de decembermaand weer is aangebroken. Veel mensen kruipen hun huis weer in. Daar waar het warm en gezellig is. En gaan bij veel mensen de handen jeuken. De creativiteit slaat weer toe. Wil je eens iets anders dan een trui maken dat kussen op drukken. Laat dan eens een strip bedrukken en versier er je huis mee. Maak zelf een idee en kies er een mooie kleur lint bij. Of ga naar de winkel en laat je helpen bij een keuze uit de vele mogelijkheden.

Neem een kijkje op www.lintjeswinkel-xl.nl en raak net als veel andere hobbyisten enthousiast.

Elke gelegenheid verdient een lintje

Wil je ook een mooie strip laten bedrukken, dan kun je kiezen uit een lint, maar ook uit een koord of een strik. Heb je een eenvoudig idee, dan kun je op de website van de lintjeswinkel heel goed terecht als particulier. Mocht je een grote bestelling willen doen, dan kan dit ook! Bestellingen per rol of rollen zijn hier normaal. Misschien wil je wel dat ene cadeau nog meer speciaal maken met een strik waarvan je de opdruk gepersonaliseerd vorm wilt geven. Of is er dit jaar een groot kerstfeest binnen de familie en wil je iedereen voorzien van een feestelijks tintje.

Ontdek de mogelijkheden bij www.lintjeswinkel.nl

Wat je ook zoekt, bij www.lintjeswinkel-xl.nl ontstaan altijd weer nieuwe ideeën. Het assortiment is enorm en de mogelijkheden ontelbaar. Wil je een lint laten bedrukken, dan kun je kiezen uit ongelooflijk veel kleuren. Er zijn verschillende standaard maten, maar het is ook mogelijk om voor maatwerk te kiezen. Hou je van decoratie? Kijk dan eens naar versieringen als strikjes en roosjes. Vaak geeft dit net een meer romantisch of warm tintje aan het geheel. Net iets extra’s dit keer.