Restaurantstraat.nl

Restaurantstraat uw eten en drinken blog

Tips voor eten en drinken tijdens een vriendinnenweekend

2 min gelezen

Ga je een weekendje weg met je vriendinnen? Dat is het perfecte moment om even helemaal te ontspannen. Misschien gaan jullie wel heerlijk relaxen in de spa, of hebben jullie een fotoshoot geboekt. Zijn jullie wat sportiever aangelegd? Dan is het leuk om te gaan skiën, klimmen of roeien. Er zijn een heleboel verschillende activiteiten die je kunt doen tijdens je vriendinnenweekend, maar iedereen zal moeten eten en drinken. Vooral als jij en je vriendinnen wel houden van een culinaire activiteit, kan het heel leuk zijn om hier wat extra aandacht aan te besteden. In deze blog geven we je een paar leuke tips voor eten en drinken tijdens je vriendinnenweekend.

Cocktail bar

Als je een vriendinnenweekend organiseert, hoort hier echt een bezoekje aan een cocktailbar bij. Het is ontzettend leuk om jullie ‘s avonds mooi aan te kleden, op te tutten en naar een cocktailbar te gaan. Hier kunnen jullie genieten van een gezellige avond en de lekkerste cocktails.

Sushi

Als je op pad gaat met je vriendinnen, is de kans best groot dat hier grote sushi liefhebbers bij zitten. Als jullie zoeken naar een restaurant om uit eten te gaan, is het dus zeker leuk om een sushirestaurant te overwegen. Hier kunnen jullie de hele avond tafelen en genieten van heerlijke sushi.

Pizza lunch

Ook moet er worden geluncht. Natuurlijk kun je even stoppen bij de bakker in de buurt voor een broodje, maar het is ook ontzettend leuk om wat grootser uit te pakken. Kies bijvoorbeeld voor een sushi lunch, of een heerlijke pizza lunch. Voor een pizza lunch in Alphen aan den Rijn kun je terecht bij Woodstone Pizza & Wine. Hier geniet je van de lekkerste pizza’s die worden geserveerd in een echte restaurant ervaring en met een lekker wijntje. Het grote voordeel is dat je hier ook terecht kunt als je vegetarisch, veganistisch of glutenvrij eet. Zo hoeft er niemand van je vriendinnengroep teleurgesteld te zijn tijdens het bekijken van de menukaart!

Hippe tentjes

Er zijn tegenwoordig een heleboel hippe tentjes waar je terecht kunt voor een kopje koffie, kop thee of een lekker vers gebakken taartje. Het is ontzettend leuk om hier neer te strijken en even uit te rusten van alle activiteiten. Tijdens een dagje winkelen kun je even lekker uitrusten onder het genot van een kopje thee en een gebakje. Zo kun je hierna weer helemaal opgeladen verder met alle leuke activiteiten!