Restaurantstraat.nl

Restaurantstraat uw eten en drinken blog

Lekker eten in Nijmegen?

1 min gelezen

U wilt lekker eten Nijmegen realiseren? Bent u bereidt om eens buiten deze stad te kijken? Dan raad ik u aan om eens naar Berg en Dal te gaan. Hier vind u Bistro le Steak waar u heerlijk kunt dineren. Een heerlijke tournedos of wellicht een smaakvol stukje zalm? Kortom, hier kunt u keuze maken uit een zeer brede menukaart.

U kunt hier terecht wanneer u graag een stukje vlees, vis of zelfs vegetarisch wenst te eten. Ook aan de kinderen wordt hier uiteraard gedacht. Zij hebben de keuze uit diverse kindergerechten waaronder een pizza of de welbekende frites met een frikandel.

Visgerecht?

Een heerlijk bereide zalm of gaat u voor de gefileerde zeetong welke met de nodige zorg is bereidt? Of wilt u graag genieten met de heerlijke gemarineerde gamba’s? Kortom, hier heeft u meer dan voldoende keuze uit de gerechten welke zijn samengesteld.

Dessert?

Heeft u nog ruimte over en wenst u een heerlijk nagerecht te bestellen? Dan raad ik u echt aan om voor de Crème Brûlée te gaan. Dit is een vanillegerecht welke heerlijk smaakt. Uiteraard heeft u hier de keuze uit meerdere dessertgerechten. Ook voor de weekmenu bent u hier aan het juiste adres. Dit menu wordt samengesteld om u eens een ander gerecht te laten proeven voor een aantrekkelijke prijs. Wenst u lekker te dineren voor een zeer aantrekkelijke prijs? Dan raad ik u aan om eens aan te schuiven bij Bistro Le Steak.