Restaurantstraat.nl

Restaurantstraat uw eten en drinken blog

Jouw restaurant netjes en in stijl!

2 min gelezen

Tegenwoordig zie je veel van die hippe restaurantjes die er heel uitnodigend uitzien. Dit soort restaurants trekken dan ook vaak veel gasten. Om ervoor te zorgen dat jij ook meer klanten kunt aantrekken met jouw horecazaak, vertelt deze blog hoe jij jouw restaurant stijlvol en netjes kunt inrichten!

Opbergruimte

Één van de beste manieren om orde te krijgen in jouw restaurant, is door genoeg opbergruimte te hebben. Niet alleen achterin het restaurant maar ook in het eetgedeelte en rondom de kassa. Je ziet bijvoorbeeld veel horecagelegenheden die stellingen plaatsen vlakbij de bar en/of kassa. Hier kun je namelijk makkelijk spullen in kwijt. Het enige nadeel is alleen wel dat het er snel rommelig uitziet, wanneer je het niet netjes houdt. Je kunt daarom het beste doosjes in de stellingen zetten, zodat het er gelijk een stuk opgeruimder uitzien. Ook kun je een wat stijlvollere manier gebruiken om spullen kwijt te kunnen en jouw restaurant er toch stijlvol uit te laten zien. Lockerkasten, bijvoorbeeld, kunnen een heel leuk industrieel tintje geven aan een restaurant. Tegelijkertijd kun je er veel troep in kwijt, zonder dat dit op het eerste oog opvalt. Een perfecte oplossing dus! Lockershop heeft veel mogelijkheden die mooi kunnen staan in jouw restaurant!

Meubels

Meubels bepalen heel erg de sfeer in restaurants. Zorg er dus voor dat de hele toon in jouw restaurant hetzelfde is. Van meubels, tot muren, tot decoratie! Wanneer je voor een industriele look gaat, is het een goed idee om met wat donkere kleuren en hout te spelen. Dit past namelijk erg goed bij elkaar en zorgt gelijk voor een trendy look! Wil je nou meer een sfeer creëren die aansluit bij het eten wat je serveert, dan kun je misschien online een beetje kijken wat andere restaurants doen. Heb je bijvoorbeeld een steak restaurant, dan kun je bijvoorbeeld de Amerikaanse stijl nabootsen!

Creatieve drankjes

Op dit moment zijn er veel trends wat betreft eten en drinken. Om jouw restaurant eruit te laten springen, kun je ervoor kiezen om aparte drankjes te serveren die goed bij de rest van jouw menu passen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan cocktails met een natuurlijk tintje, smoothies met aparte ingredienten en/of speciale smaken van huisgemaakte limonade. Dit soort drankjes maken potentiele gasten heel nieuwsgierig en kan er dus voor zorgen dat je meer inkomsten krijgt. Zeker het proberen waard!