Restaurantstraat.nl

Restaurantstraat uw eten en drinken blog

Je wilt uit eten in Nijmegen?

1 min gelezen

Je bent op zoek naar een restaurant waar je heerlijk kunt dineren? Wil je uit eten in Nijmegen of ben je bereid om buiten het mooie Nijmegen te kijken? Bistro le Steak te Berg en dal valt namelijk net buiten Nijmegen, echter is dit bedrijf een aanrader om er eens te dineren! Voor een interessante combinatie qua prijs en diner is perfect.

IMG_2562-1-217x300

Wij hebben namelijk van het weekend een hotel geboekt in Nijmegen. Even lekker een weekend shoppen en voor de rest niks hoeven te doen. Doordat we op het internet zijn gaan zoeken naar een restaurant waar we terecht kunnen kwam Bistro le Steak naar voren. Dit had ik niet verwacht aangezien hun niet gevestigd zijn in Nijmegen maar er net buiten.

Gereserveerd!

Uiteindelijk hebben we er wel voor gekozen om bij hun te reserveren aangezien de menukaart er aantrekkelijk uitziet. Door telefonisch te reserveren bij dit bedrijf werden we netjes en enthousiast te woord gestaan. Uiteindelijk hadden we binnen een mum van tijd een tafel gereserveerd om te dineren.

foto-vooraanzicht-bistro-le-steak-1200x375-300x93

Ik vond het persoonlijk te warm om binnen te zitten waardoor we hadden gebeld of dat het mogelijk is om buiten te mogen zitten, zelfs dit was geen enkel probleem! Zo hebben wij enorm genoten van een prachtige omgeving en het heerlijk eten! Dit was allemaal perfect geregeld waardoor ik echt moet zeggen dat als je wilt uit eten in Nijmegen je eens buiten Nijmegen moet kijken!