Restaurantstraat.nl

Restaurantstraat uw eten en drinken blog

De beste gerechten met Ayurvedisch koken

1 min gelezen

Tijd geleden had ik van een vriend gehoord dat je superlekker kon eten bij een Indiaas restaurant. Ze konden daar Ayurvedisch koken, echt geweldig. Doordat ze Ayurvedisch koken lijkt het net alsof je in India aan tafel zit. Echt geweldig lekker en raad het dan ook aan iedereen aan. Dit is echt iets wat je moet proberen als je het nog niet hebt gedaan.

eten

Serveerstijl bij Handi

Doordat ze op deze manier koken behoud het eten zijn levenskracht, zij geloven dat het belangrijk is om alle zintuigen te voeden. Dit zorgt ervoor dat veel dingen die je van deze kaart kunt kiezen een andere smaak hebben dan normaal. Het is op geheel eigen wijze klaargemaakt en dat is alsof er een andere wereld voor je open gaat. Het is natuurlijk zeer persoonlijk wat je ervan vindt, maar de meerderheid waaronder ik, is er zeer positief over. Als je twijfelt aan mijn verhaal zou ik zeggen; Ga er een keer langs en probeer het gewoon want nooit geschoten is altijd mis.

Breed aanbod aan Indisch eten

Ik als pure hollander zat daar met de kaart voor mijn neus, geen idee wat ik moest kiezen. Het bleek allemaal heel lekker te zijn maar probeer daar maar eens je keuze uit te maken. Met een beetje hulp van de medewerkers die daar rondlopen ben ik tot een beslissing gekomen. Mijn bestelling rook en smaakte super lekker, echt geweldig. Ik ben echt verbaasd hoe goed dat smaakte en ga zeker nog een keer terug!

ingang