Restaurantstraat.nl

Restaurantstraat uw eten en drinken blog

Bistro Le Steak lekker eten Nijmegen

2 min gelezen
lekker eten nijmegen

Wilt u lekker eten Nijmegen? Dan raad ik het u aan om dit artikel eens goed door te lezen. Zoals u weet vind ik het een genot om uiteten te gaan. Afgelopen weekend ben ik wezen uiteten bij een geweldige bistro genaamd: bistro Le Steak. Tijdens het bezoek aan dit restaurant heb ik werkelijk waar alleen maar genoten!

lekker eten nijmegen

Romantische setting

Het interieur van deze bistro is echt geweldig. Het interieur zorgt voor een aangename sfeer en is er dan ook zeker sprake van een romantische setting.  Mijn vriendin en ik hebben een romantische avond ervaren en de oorzaak hiervan was het interieur. De meubelen en de decoratie artikelen zorgen voor een aangename sfeer waar ik volop van heb genoten.

 Service

Over de service van Le Stak ben ik zeer lovend te spreken. Het personeel inclusief de chef kok zijn erg klantvriendelijk en verleenden een geweldige service. Wanneer ik iets nodig had of wilde hebben werd dit onmiddellijk geregeld. Na het eten kwam de chef kok zelfs langs met de vraag of het eten lekker was, ook dit is een vorm van een geweldige service.

Romantische setting

 Kwaliteit eten

Een aangename setting en een geweldige service is natuurlijk belangrijk. Maar uiteindelijk draait alles om het eten dat geserveerd wordt. Wat ik u kan garanderen is dat het eten van hoogstaande kwaliteit is. Het eten was verrukkelijk en op goede manier bereid. Er was zeker sprake van hoogwaardige kwaliteit eten!

 Geweldige ervaring

Wij hebben deze avond als geweldig ervaren! Dus bent u zoekende naar een lekker restaurant waar een goede service wordt verleend en heerlijk eten wordt geserveerd? Dan raad ik het u aan om een kijkje te nemen op de bovenstaande website!