Restaurantstraat.nl

Restaurantstraat uw eten en drinken blog

Verse kip vind u bij Poelier Noordwijk

2 min gelezen
Poelier Noordwijk

Dierenbescherming

Als restaurant zijnde wilt u voor uw klanten de lekkerste en verste gerechten bereiden. Om een heerlijk gerecht te bereiden is het natuurlijk van groot belang dat u hiervoor het beste vlees en dergelijke gebruikt. Mijn vader is een trots eigenaar van een restaurant. Helaas vond hij zijn kippenvlees niet optimaal al het vlees was van top kwaliteit behalve het kippenvlees. Zodoende is hij opzoek gegaan naar een Poelier Noordwijk waar hij verse kip kon kopen. Met deze intentie is hij een kijkje gaan nemen op het internet. Binnen no time kwam hij dan ook terecht bij Poelier Noordwijk. Deze poelier is een specialist in het aanleveren van heerlijke verse kip.

De kip die afkomstig is van deze poelier wordt zelf geslacht, zorgvuldig bereid, is goed van smaak en de tarieven zijn zeer schappelijk. Na het zien van deze website nam mijn vader het besluit om hier kip te halen, om te kijken of deze kip van hoogwaardige kwaliteit is!

Poelier Noordwijk

Goede kwaliteit kippenvlees!

Enkele dagen na bestelling werd de kip al aangeleverd. Toen mijn vader de kip bekeek zag hij al vrij snel dat dit echte verse kip was. Zodoende is hij een kippengerecht voor zichzelf gaan bereiden om de kip te testen op smaak. Aan de hand van deze gerecht oordeelde mijn vader dat dit kippenvlees van hoogwaardige kwaliteit. Sindsdien haalt mijn vader dan ook al zijn kip bij deze poelier!

Heeft u een eigen restaurant en wilt u kip van hoogwaardige kwaliteit leveren? Bekijkt u dan de bovenstaande website en bestel hier uw kip!

Contact