Restaurantstraat.nl

Restaurantstraat uw eten en drinken blog

Tip: uit eten Venlo

1 min gelezen

Sinds een paar maanden wonen wij in Venlo en hebben eigenlijk geen idee wat voor restaurants er in onze omgeving zitten. Wij zijn daarom op het internet gaan zoeken onder ”uit eten Venlo”. Er staan veel leuke restaurants tussen. Zo lijkt Tante Toer ons een leuk restaurant waar je lekker kunt eten. 

Op Google staan veel goede recensies over dit bedrijf. Zo staat er dat zij een uitgebreide menukaart hebben, scherpe prijzen hanteren en kwaliteit leveren. Dat is precies waar ik naar opzoek ben. Het leuke is dat het een tapas restaurant is, waar je continue kleine gerechten kunt bestellen. Zo kan je veel variëren.

Heerlijk gegeten

Wij hadden telefonisch contact opgenomen en gereserveerd. Bij aankomst kregen wij een mooie tafel toegewezen. De gehele avond zijn wij uitstekend bediend door goed personeel. Het is daarom ook echt een aanrader om bij Tante Toer te gaan eten. De gerechten zijn heerlijk. Wij komen daarom ook zeker nog eens terug.

Als je wilt uit eten in Venlo is dit echt een aanrader. Alles wat je van een restaurant wenst bij een avondje uit, beschikken zij over. Op de website kan je veel informatie terugvinden over hun menukaart en openingstijden. Mocht je vragen hebben, zijn zij telefonisch bereikbaar en via de mail.