Restaurantstraat.nl

Restaurantstraat uw eten en drinken blog

Lekkere high tea in Sevenum

1 min gelezen
high tea Sevenum

Vorige week heb ik samen met een vriendin genoten van een bijzonder lekkere high tea in Sevenum. Dit was zo bijzonder smakelijk dat wij toen al hadden besloten om hier vaker heen te gaan. Zo hebben wij kunnen genieten van onder andere: 

  • mini worstenbroodjes
  • sandwiches
  • sconen
  • bonbons
  • zelfgemaakte arretjescake

En nog veel meer en dat voor slechts €20,- per persoon. Wij hebben de hele middag zo geweldig genoten van al het lekkers wat wij voorgeschoteld kregen. Het was zelfs een teleurstelling toen alles zo goed als op was. Niet dat wij nog trek hadden, dat zeker niet, maar het was zo lekker! high tea Sevenum

Lekker bonbons voor thuis

Behalve dat TIM een lunchroom is waar je bijzonder lekkere high tea in Sevenum kan krijgen, is het hier ook mogelijk om bonbons te kopen. Bij de chocolaterie Albèrt kan je namelijk zeer exclusieve bonbons en chocolade kopen. Omdat ik deze middag bijzonder lekker had gegeten, had ik besloten om wat lekkers mee te nemen voor bij de koffie. Ik heb mijn uiterste best moeten doen om het doosje onderweg niet open te maken, anders was er bij de koffie alleen maar een koekje geweest. Nog nooit heb ik zo genoten van al het lekkers bij een lunchroom als hier bij TIM.