Restaurantstraat.nl

Restaurantstraat uw eten en drinken blog

Lekker uit eten nabij Tegelen

1 min gelezen
uit eten Tegelen

Wil je een keer uit eten nabij Tegelen gaan, dan kan ik je aanraden om naar Chez l’Hêtre te gaan. Dit restaurant heeft bijzonder lekkere gerechten op de menukaart staan en ook de wijnkaart mag er wezen. Mocht je iets hier willen vieren en met meer dan zes personen langs willen komen, dan bestaat er de mogelijkheid om een speciaal menu klaar te laten maken. Eventueel kan hier een bijpassend wijnarrangement samengesteld worden. 

Wij komen hier regelmatig een vorkje mee prikken en ik moet zeggen het gaat ons nooit vervelen. Voor aankomende week hebben wij wederom hier een tafel gereserveerd. uit eten Tegelen

Lekker gegeten

Helaas gaat de tijd snel en zijn wij al uit eten nabij Tegelen geweest. Deze keer hadden wij een bijzonder lekker gerecht uitgekozen. Een gerecht wat de vorige keer nog niet op de kaart stond, maar nu wel en ik mag hopen dat dit er langer op blijft staan. Bepaalde seizoensgebonden gerechten worden bij heel veel animo op de kaart gezet en dit was er zo eentje. 

Heb jij inmiddels ook trek gekregen om een keer naar  Chez l’Hêtre te gaan. Reserveer dan online een tafel. Hier kan je meteen zien hoe laat er een tafeltje beschikbaar is en op welke dag.