Restaurantstraat.nl

Restaurantstraat uw eten en drinken blog

Lekker Indiaas eten bestellen Amsterdam

2 min gelezen
indian-food-wikicont-768x576

Met gekruid eten kan je mij echt blij maken. Daarom ben ik ook zo’n fan van het eten uit India. Ik moet wel zeggen dat ik altijd heel erg kritisch ben over Indiaas eten omdat het vaak toch niet is zoals het hoort te zijn of zoals ik het wil hebben.

Bestellen7-spices

Ik moest weer eens een koopavond werken. Het enige positieve hieraan is dat ik dan eten van de zaak krijg. Dit eten moest ik natuurlijk laten bezorgen omdat ik aan het werk was. Ik zocht naar “eten bestellen Amsterdam“. Het eerste bedrijf dat bovenaan stond was Seven Spices. Aan de reviews te zien was het goed eten en ik kan me herinneren dat ik al eerder positieve berichten over dit bedrijf had gehoord. Nadat ik een kijkje had genomen op de menukaart had ik al snel mijn keuze gemaakt. Ik heb de bestelling geplaatst en verteld waar ze moesten zijn.

indian_1Het verbaasde mij hoe snel de bezorger er was en daarom was ik een beetje sceptisch over de kwaliteit van het eten. Toen ik het eten uitpakte kwam er zo’n geweldige geur vanaf dat ik gelijk mijn bord vol schepte. Eten bestellen Amsterdam doe ik vaker, maar dit bedrijf heeft mij echt verrast. Het eten was niet alleen verrukkelijk maar ook de snelle bezorging en lage prijzen waren echt geweldig.

Tot nu toe heb ik elke keer dat ik op werk moest eten bij Seven Spices besteld. Dit is werkelijk een aanwinst voor het bezorg aanbod van Amsterdam!