Restaurantstraat.nl

Restaurantstraat uw eten en drinken blog

Lekker eten voor elk moment en elke gelegenheid

2 min gelezen

Wie houdt er nou niet van, lekker eten of een leuke kookworkshop. Op het gebied van catering is zoveel mogelijk op zowel grote als kleine schaal. Wij bieden kookworkshops, live cooking en catering op locatie aan. Voor meer informatie lees snel verder. 

Catering op locatie

Wanneer u opzoek bent naar een bedrijf dat catering bij u op locatie kan verzorgen, kunt u eens kijken naar catering in Baarn bij Kookers. Zij bouwen iedere locatie om tot kooklocatie, van je tuin tot huis of je bedrijf. Ook voor een zakelijke bijeenkomst ben je bij Kookers uit Baarn aan het juiste adres. Kookers heeft een zeer uitgebreid assortiment aan allerlei verschillende gerechten, meerdere soorten diners en nog veel meer. Bij Kookers Baarn kun je terecht voor een receptie, verjaardagsfeest, een besloten diner en een kookworkshop. 

Kookworkshop 

Wat is er nou leuker dan samen met je collega’s, familieleden of klanten een kookworkshop doen. Je leert samen de lekkerste gerechten op tafel te zetten die je daarna heerlijk met z´n allen mag opeten. Ook een kookworkshop kan plaatsvinden op elke locatie, zoals bij je thuis in de buitenlucht of op je bedrijf. Er worden verschillende kookworkshops aangeboden, van heerlijk vlees grillen op de BBQ tot een gezonde vegetarische kookworkshop. 

Live cooking

Door enthousiaste koks en de beste materialen en methoden worden de lekkerste gerechten gemaakt. Je hebt keuze uit verschillende thema’s zo kun je kiezen voor een antieke frietstand, waar de frietchefs de lekkerste frieten bakken. Wanneer je liever pizza hebt, kun je ook voor het Italiaanse thema kiezen. zoals pasta, tapas, paella en BBQ en nog veel meer, zo is er dus voor iedereen wel wat bij. 

Voor alle mogelijkheden op het gebied van catering zou ik een kijkje nemen op onze site.