Restaurantstraat.nl

Restaurantstraat uw eten en drinken blog

Koolhydraatarm brood van Low Carb club is heerlijk!

1 min gelezen

Brood is tegenwoordig bijna niet meer weg te denken bij het ontbijt. Maar brood hoef je gelukkig ook niet te missen wanneer je start met een koolhydraatarm ontbijt. Je kunt dan kiezen voor een koolhydraatarm brood van Low Carb Club. Zij hebben vele verschillende broden in het assortiment zonder al te veel koolhydraten.

Om iedere dag nog steeds lekker brood te eten heeft Low Carb Club een alternatief. Het koolhydraatarm brood. Hoeveel brood je mag eten op een dag, is afhankelijk van de fase van je dieet.

Zelf koolhydraatarm brood bakken

Je kunt zelf ook koolhydraatarm brood bakken. Dit kun je zeer eenvoudig doen door middel van de verschillende bakmixen uit de webshop. Er is zeer veel keuze. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor wit, bruin of volkoren brood. Uiteindelijk hebben ze allemaal één ding gemeen en dat is dat ze koolhydraatarm zijn.

Bij Low Carb Club hebben ze ook koolhydraatarm brood van verschillende merken. Hierbij kun je denken aan het zeer bekende merk Atkins, of misschien wil je wel een koolhydraatarm brood van Adams, Sukrin of Konzelmann’s. Bekijk het ruime assortiment en koop jouw koolhydraatarme brood.