Restaurantstraat.nl

Restaurantstraat uw eten en drinken blog

Haal nu gezonden pecannoten

2 min gelezen
pecannoten

Heb je in jouw supermarkt niet meer de pecannoten die je altijd al in huis haalden? Dan kan je ze nu online bestellen! Tegenwoordig kan je alles gemakkelijk online bestellen en nu dus deze noten ook. Het fijne hieraan is, is dat je in de meeste gevallen meer kunt bestellen dan dat je in de supermarkt mee kunt nemen. Daar heb je in de meeste gevallen namelijk maar een doosje of zakje van maximaal 200 gram. En online kan je gemakkelijk zaken halen van 1000 gram. Zo kan je in de meeste gevallen meer halen en ben je ook nog eens goedkoper uit dan wanneer je voor 1000 gram noten haalt in de supermarkt.

pecannoten

Erg gezond

Wat je in alle waarschijnlijkheid al wel wist, is dat noten erg gezond zijn en zo dus ook pecannoten. Deze noten zijn bijvoorbeeld goed voor je cholesterolgehalte in je bloed wat de kans op hart- en vaatziekte hierdoor verkleint. Bovendien zit er ook veel zink in wat weer goed voor de werking van je immuun- en afweersysteem. Er zit alleen een nadeel aan deze nootsoort en dat is dat het de noot is met de hoogste calorie waarden. Dit komt door de vetten die erin zitten, maar dit mag geen reden om deze noot niet te halen. Het is zijn namelijk onverzadigde vetzuren die goed voor je lichaam zijn.

Notenmix

Als je niet goed weet welke noot je precies lekker vindt en je dus ook niet zeker weet welke noten je nu online moet bestellen. Dan kan je als beste een notenmix online bestellen met verschillende noten erin. Denk hierbij aan een mix met macadamia, cashewnoten, pinda’s en pecannoten. Zo kan je proeven welke nooit je het lekkerste vindt. En welke je dus de volgende keer weer kunt bestellen!