Restaurantstraat.nl

Restaurantstraat uw eten en drinken blog

Geweldige catering in Rotterdam

1 min gelezen
catering Rotterdam

Ben jij op zoek naar een goede catering in Rotterdam, dan ben je bij  Milly Aisa aan het juiste adres. Zij weet als geen ander alle geheimen van de Surinaamse keuken. Zelf vind ik de buitenlandse keuken altijd heel erg lekker en interessant. Voor mij is het dan ook een verrassing als ik ergens ga eten, waar ik de herkomst niet van weet. Maar de Surinaamse en de Chinese keuken zijn toch wel mijn favorieten. Om eerlijk te zijn ben ik gek op lekker eten, maar om dit zelf te maken is ook een hele uitdaging.  catering Rotterdam

Niet alleen lekker eten, maar ook leren koken

Al een paar keer ben ik op een feest geweest waar er een catering uit Rotterdam kwam. Elke keer was dit erg lekker en was ik best wel benieuwd waar dit vandaan kwam. Toen ik de naam van Milly Aisa hoorde, ben ik op het internet gaan zoeken. Meteen zag ik dat hier ook kookworkshops werden gegeven en dat was precies naar waar ik op zoek was. 

Via het internet ben ik op de website van Milly terecht gekomen. Hier las ik de mogelijkheden om een catering te bestellen, een kookworkshop mee te maken en zelfs taarten te bestellen.