Restaurantstraat.nl

Restaurantstraat uw eten en drinken blog

Fruitmandje voor mijn collega

1 min gelezen

Kort geleden was één van mijn collega’s gedurende een langere tijd ziek en werd aan mij gevraagd of ik wilde zorgen voor een klein presentje om haar wat op te beuren. Bij een zieke denk je natuurlijk gelijk aan een fruitmand dus ik ging op zoek.
mannenmand

Fruitmand verzenden

Al snel kwam ik uit op de website fruitmandje.nl. En zoals de naam al doet vermoeden kon ik hier een heerlijke fruitmand uitkiezen om te verzenden naar mijn collega. Ik belde met de medewerkers van fruitmandje.nl om door te spreken wat de mogelijkheden waren en wanneer het fruitmandje afgeleverd kon worden. Hoewel ik pas om 15:00 uur belde kon de fruitmand dezelfde avond nog afgeleverd worden bij mijn zieke collega. Wat een geweldige service van www.fruitmand-en.nl waar je de mooiste fruitmanden verzenden kan!
vrouwenmand

Mijn collega

Ik liet bij mijn collega een Mandje gezond bezorgen, het was een fruitmandje met net een beetje extra zoals een flesje bronwater. De volgende dag belde mijn collega op dat ze het mandje had ontvangen en dat ze het zo ontzettend lief van ons vond. Hoewel ze niet echt trek had door haar ziekte heeft ze toch heerlijk kunnen smullen van het fruit. Nu maar hopen dat ze snel opknapt met al die extra vitamines. Wat mij betreft een echte aanrader als je zoekt naar een gezond cadeautje en een super snelle service!

Stampmand