Restaurantstraat.nl

Restaurantstraat uw eten en drinken blog

Een aantal tips voor je volgende BBQ

2 min gelezen
BBQ

Zoek jij nog een heerlijk recept voor je volgende BBQ? Dan hebben we een aantal tips voor je. Het is toch altijd leuk wanneer je een nieuw recept leert kennen? Daarom geven we vandaag een aantal tips voor BBQ ratatouille, maar ook borrelhapjes. Wil je hier nu meer over weten? Lees dan vooral eens verder.

BBQ

BBQ tips voor de vegetariër

Allereerst kun je ratatouille klaarmaken. Dit is een gerecht wat uitstekend is voor vegetariërs, maar natuurlijk lekker voor iedereen. Het fijne hieraan is dat het helemaal uit groente bestaat. Er wordt dus geen vlees aan toegevoegd waardoor het voor vegetariërs ideaal is. Zo bestaan de ingrediënten vooral uit courgette, aubergine, tomatenpuree, ui en kruiden. Dat alles bij elkaar zorgt ervoor dat je een lekker gerecht hebt met smaken die goed bij elkaar passen.

Tevens is het altijd leuk om BBQ borrelhapjes klaar te maken. Denk bijvoorbeeld aan gamba’s of italiaans brood. Dit is heerlijk om erbij te eten en je hoeft niet zo lang te grillen als bij grotere gerechten. Ook is het zonder vlees goed mogelijk om deze hapjes klaar te maken. Er zijn juist veel hapjes die je voor vegetariërs kunt bereiden. 

Klinkt dit nu allemaal erg lekker? Dan raden we je aan om het simpelweg eens te proberen. Want hoe ga je er anders achter komen wat je ervan vindt? Nodig vooral eens wat vrienden uit om je te helpen proeven. Tevens kun je nog veel meer van dit gerechten online vinden.