Restaurantstraat.nl

Restaurantstraat uw eten en drinken blog

De worstenkenner: Monsieur Saucisson

2 min gelezen

In de Markthal van Rotterdam bevind zich een winkel die gespecialiseerd is in Franse Droge worst, namelijk: Monsieur Saucisson. Zij bevinden zich al vanaf de opening van de Markthal op deze prachtige locatie in het centrum van Rotterdam en hebben al meer dan 5 jaar ervaring in de lekkerste Franse droge worsten. Mocht je nou interesse hebben in een lekkere droge worst voor een leuk feestje of partijtje, lees dan vooral verder. In deze blog gaan wij namelijk dieper in op deze worstenspecialist!

Verschillende soorten worsten


Ze bieden ontzettend veel verschillende soorten worsten aan waar je uit kunt kiezen. Zo heb je bijvoorbeeld de speciale chorizo worst waar je uit kunt kiezen, die trouwens heel populair is. Maar je hebt ook de keuze uit een stuk meer andere worsten. Zo kun je kiezen tussen de knoflookworst, de peperworst, terrine pathe en runderworst. Ontzettend veel worsten waar je uit kunt kiezen dus en voor ieder wel wat wils. Ook zijn deze worsten perfect geschikt als borrelhapjes bijvoorbeeld of als franse delicatesse, maar net waar je naar op zoek bent.

Wat betaal ik ervoor?

De worsten van Monsieur Saucisson hebben allemaal dezelfde prijs, namelijk een prijs van vier euro. Wel zo fijn natuurlijk dat je voor iedere worst even veel kwijt bent. Daarnaast is het ook nog eens zo dat als je voor vier uur besteld, dat de worsten nog dezelfde dag verzonden worden. Hierdoor is de kans groot dat je deze een dag later al in huis hebt liggen. Als je dus met spoed droge worst nodig hebt, is dit voor jou natuurlijk ideaal. Neem vooral een kijkje op de website om te zien of er voor jou wat tussen zit en als je vragen hebt, neem gerust contact met ze op. Je zal snel reactie ontvangen!