Restaurantstraat.nl

Restaurantstraat uw eten en drinken blog

Airfryer XL aanbieding

2 min gelezen

Airfryers zijn populaire apparaten, en vandaag leggen wij uit waarom je het best voor een Airfryer XL aanbieding kunt gaan. De Airfryer XL is de grotere variant van de Philips Airfryers en is kwalitatief een stuk beter dan de andere merken XL friteuses die momenteel op de markt zijn. Met de speciale Rapid Air-technologie is de XL Airfryer uniek in zijn soort en dat is te merken in de manier waarop voedsel wordt bereid in dit geweldige apparaat.

 

Maar waarom te veel betalen?

Inderdaad, maar waarom te veel betalen voor de Airfryer XL, dat is de vraag! Allereerst ben ik er van overtuigd dat je voor dit apparaat niet te veel betaald, puur door de kwaliteit die je er voor terug krijgt. Maar aan de andere kant, waarom een bedrag betalen, als je ook minder kunt betalen? Een mooie Airfryer XL aanbieding is nooit weg toch? De kortingen lopen soms wel op tot 50% en zo nu en dan is er een Airfryer XL aanbieding waarbij je naast korting ook nog een speciaal op maat gemaakte Airfryer Accessoire krijgt bij aanschaf van de heteluchtfriteuse. Normaal ligt de korting van de Philips Airfryer rond de 30% en 36%, maar door de cashback actie van €30,- ga je nog veel minder betalen. Deze cashback actie duurt tot 2 januari 2017 dus wees er snel bij!

 

Toch nog wachten op een andere Airfryer XL aanbieding

Toch nog niet helemaal zeker of je de aankoop nu al wilt doen, maak je dan geen zorgen. Er zijn regelmatig nieuwe aanbiedingen voor de Airfryer XL. Echter kan er niet gegarandeerd worden dat de kortingen snel weer zo hoog oplopen. Ook is er nog niet bekend of er nog nieuwe cashback acties zullen volgen. Het is dus wel verstandig om de Airfryer aan te schaffen als je zeker weet dat je in de toekomst een Airfryer wilt hebben.