Restaurantstraat.nl

Restaurantstraat uw eten en drinken blog

Tosti’s bestellen: Makkelijk en snel de lekkerste lunch van Nederland

2 min gelezen
tosti bestellen

Aangezien je de hele dag op pad bent en als je thuis komt ook nog huishoudelijke taken hebt, schiet het maken van een goede lunch voor de volgende dag er vaak bij in. Tijdens de werkdag heb je daar natuurlijk al helemaal geen tijd meer voor. Dit leidt vaak tot elke dag hetzelfde saaie lunchtje. De Tweede Jeugd heeft hiervoor de oplossing; op hun website kun je een overheerlijke tosti bestellen

Voordeel van Tosti’s in de vriezer 

In hun gloednieuwe webshops kun je tosti’s bestellen in allelei verschillende soorten. Dit varieert van Wild Zwijn, tot Kimchi tot de klassieke 2 kazen. Voor iedereen is zijn favoriete tosti aanwezig. Probeer jij ze ook uit thuis?

De tosti’s worden gekoeld aangeleverd en je kunt ze lang in de vriezer bewaren. Gooi ze tussen de gril en jij hebt een lekkere lunch. 

Voedselverspilling tegen gaan

De Tweede Jeugd maakt niet alleen de lekkerste tosti’s van Nederland, ze gaan ook samen met al hun klanten en partners voedselverspilling tegen. De tosti’s worden namelijk geproduceerd van restbroden van bakkers door heel Nederland. Omdat het natuurlijk super zonde is om deze broden weg te gooien. 

Aan kwaliteit lever je niks in, maar je draagt wel je steentje bij aan het tegengaan van voedselverspilling. 

Door heel Nederland bij jou op de stoep

De Tweede Jeugd bezorgd alle tosti’s sinds kort in heel Nederland. Let wel op, want de bezorgdkosten zijn afhankelijk van de regio waar jij in zit. Dit komt omdat de tosti’s gekoeld moeten worden bezorgd. 
De Tweede Jeugd levert daarnaast de tosti’s voor diverse sportkantines, koffiebars en leuke bistro’s. Het daarom ook zeker mogelijk om de Tosti’s in bulk te verkopen en daar losse afspraken over te maken. De koffie & tosti’s staan altijd klaar voor een kennismakingsgesprek in Amsterdam.