Restaurantstraat.nl

Restaurantstraat uw eten en drinken blog

Mister Hop

2 min gelezen

Mister Hop is een winkel die allemaal bier verkoopt. Ze doen het heel erg goed op de markt. Voor de liefhebbers die van bier houden. Dan gaan zij hier echt zeker van houden. Een keertje bier drinken is natuurlijk niet slecht.

Bier drinken is in de loop van de tijd heel erg populair geworden. Er zijn natuurlijk heel veel verschillende soorten varianten van bier, maar liefst 1425 biertjes. Je kunt ook nog eens kiezen uit de kleuren: amber, blond, bruin, rood, wit en zwart. Lekker natuurlijk!

Eigen ervaring

Bij Mister hop koop ik altijd mijn bier in. Ik hou van bier met een goed kwaliteit. Het is niet zo dat ik bijna altijd bier drink maar een feestje is wel heel lekker om te kunnen drinken, met je familie en vrienden. Vanuit hun assortiment verkopen in totaal 1425 biertjes bij hun in de winkel en webshop. En omdat hun assortiment bestaat uit veel smaken krijgen de klanten namelijk de mogelijkheid om ook andere smaken te kunnen proberen. Top natuurlijk! Fijn dat je uit heel veel biersoorten kunt kiezen. Ik bestel mijn aankopen bij hun, omdat soms grote hoeveel heden haal. Zo hoe ik het ook niet zelf te tillen. Als je dan ook nog eens voor 18:00 besteld. Dan krijg je het de volgende dag in huis! En laten we ook niet vergeten als je aankopen bij Mister hop boven de 50 euro is. Dat je dan een gratis verzending krijgt! Wie wilt er nou weer geen gratis verzending?

Voor meer informatie kijk dan gerust op de website: https://www.misterhop.com/bieren