Restaurantstraat.nl

Restaurantstraat uw eten en drinken blog

http://www.dewijnpurist.nl/ de ideale site voor jou

2 min gelezen
De Wijnpurist

Bekijk http://www.dewijnpurist.nl/

Ben je op zoek naar een leuke wijnproeverij in de buurt van Arnhem dan ben je bij het bedrijf De Wijnpurist op het juiste adres. Een wijnproeverij is een leuke ervaring om te delen met familie, vrienden of met collega’s. De Wijnpurist schenken biologische wijnen en buiten dat het bedrijf heerlijke wijnen heeft, laten ze ook de achtergrond van de wijnen zien. Tussen een biologische wijn en een industriële wijn zit namelijk veel verschil. Belangrijk om te weten, is dat er geen aroma’s zijn toegevoegd en ook in de wijngaard niet gebruik gemaakt is van bestrijdingsmiddelen.
Ook kun je ervoor kiezen om lekkere kazen bij de wijnproeverij te nemen. De combinatie wijn en kaas is heerlijk. Bekijk de site  http://www.dewijnpurist.nl/ voor meer informatie.

http://www.dewijnpurist.nl/

Mijn ervaring

Ik ben een ervaring rijker. Ik wilde lekker een wijnproeverij meemaken met mijn vriendin, want wij zijn beide echte wijnliefhebbers. We zijn samen gaan zoeken naar een bedrijf die dit voor ons kan realiseren. We kwamen terecht bij het bedrijf de Wijnpurist. Zij hebben heerlijke wijnen en leggen per soort wijn uit hoe oud de wijn is, waar het vandaan komt enzovoorts. Ben jij ook een wijndrinker? Dan adviseer ik om de site  http://www.dewijnpurist.nl/ te bekijken en om ook een keer deel te nemen aan de heerlijke wijnproeverij van het bedrijf de Wijnpurist. De eigenaar van het bedrijf is erg vriendelijk en geeft je een prettig gevoel iedere keer weer als je de winkel binnen stapt.