Restaurantstraat.nl

Restaurantstraat uw eten en drinken blog

Stamppot buffet bij ieder feest

2 min gelezen

Donkere avonden, lage temperaturen, feestdagenstemming, sneeuw en ijs: allemaal uitstekende ingrediënten om een stamppot buffet te organiseren. Om uw personeelsleden te bedanken voor hun tomeloze inzet het afgelopen jaar, om gezellig met de familie bij te kletsen of met de buurtvereniging lekker samen te komen: er is altijd een goed excuus om een stamppot buffet te organiseren. Maar waar haalt u de tijd en energie vandaan om dit allemaal op poten te zetten? Geef het uit handen en maak gebruik van de catering om het stamppot buffet voor u en de gasten te organiseren. Kunt u de tijd die u anders kwijt was aan lijstjes maken, boodschappen doen en koken op een andere manier besteden. En het scheelt u heel wat hoofdpijn en slapeloze nachten.

Iedereen blij met een stamppot buffet

Niet alleen uzelf ontzorgt u door het stamppot buffet aan de catering over te laten, ook uw gasten zijn er blij mee. Want al bent u een geweldige kok, voor een groter aantal personen een lekkere stamppot buffet in elkaar draaien is toch wel andere koek. De professionals op dit gebied weten precies de hoeveelheid te berekenen, het op de juiste smaak te brengen en aan te vullen met allerlei passende bijgerechten waar u zelf misschien niet aan had gedacht. Bovendien wordt het stamppot buffet geleverd met borden, bestek en geserveerd in schalen op warmhoud platen. En het prettige is, alles mag weer vuil worden ingeleverd. Geen nachtelijke opruimsessies en vaatwasser vullen maar lekker naar bed en nagenieten van een fantastisch stamppot buffet.

Stamppot buffet past bij iedere gelegenheid

Ook bij de viering van een huwelijksfeest, een jubilaris in uw midden of bij een verjaardagsfeest: een stamppot buffet past overal perfect bij. Heerlijke boerenkool, zuurkool of hete bliksem met de allerlekkerste rookworst, speklap  en bijbehorende augurken en Amsterdamse uitjes. En wat er beslist niet mag ontbreken bij het stamppot buffet is zalige jus in het kuiltje waardoor de stamppot nog net wat lekkerder smaakt. Krijgt u na het lezen hiervan trek en wilt u weten wat alle mogelijkheden zijn om een stamppot buffet te organiseren? Neem snel contact op!