Restaurantstraat.nl

Restaurantstraat uw eten en drinken blog

Wij hadden Snackmobiel.nl op ons feest

2 min gelezen
snackmobiel

snackmobiel Leuk feestje

Jullie kennen ons inmiddels wel een beetje, dus je staat er vast niet van te kijken dat het voor ons weer eens tijd was voor een feestje! Themafeestjes vinden wij altijd leuk en van elke feestdag maken wij gebruik gezellig samen te komen met familie en vrienden. Wij proberen regelmatig nieuwe dingen uit en dit keer was Snackmobiel.nl aan de beurt. Zelf kende ik Snackmobiel.nl nog niet, maar toen ik het concept voorbij zag komen was ik direct overtuigd! Het is als het ware een rijdende patat zaak, die dus ook op jouw feestje kan staan! Wij hebben Snackmobiel.nl geregeld voor ons feestje en dat was zeker een goed idee! Mede dankzij Snackmobiel.nl hadden wij een super leuk feestje.

snackmobiel

Voor de volgende keer…

Ik zei natuurlijk al dat wij graag nieuwe dingen proberen. Dat geldt voor feestjes, maar ook voor eten. Toch neigen wij er sterk naar met een volgend feestje nog eens de Snackmobiel te laten komen. Het was een bijzondere ervaring en iedereen heeft er flink van genoten. Bovendien hadden wij een mooie deal waardoor wij zoveel patat konden eten als er gewenst was en wij daar geen bakken met geld aan kwijt waren. Dat is nog eens mooi meegenomen dacht ik zo!

Ook voor kinderfeesten die groot worden gevierd is de Snackmobiel een ideale oplossing. Die staat bij onze volgende kinder verjaardag in ieder geval op de planning. Wie weet wat voor een spektakel het dan ook weer wordt! Aan jullie kan ik de Snackmobiel in ieder geval aanraden!