Restaurantstraat.nl

Restaurantstraat uw eten en drinken blog

Een frietwagen bestellen voor ons jubileum

2 min gelezen
frietwagen

frietwagen

De snackmobiel

Wanneer je een groot en uitgebreid feest wilt vieren zijn er ontzettend veel dingen waarover je moet nadenken. En bleef het nou bij nadenken, dan was het zo gepiept. Helaas, er moet veel geregeld worden! Een van mijn favoriete dingen daarin is het regelen van de catering. Voorproeven en uitkiezen, geen probleem! Echter konden we het dit keer niet eens worden over wat we nu precies wilde en wat iedereen lekker zou vinden. Juist op dat moment kwam er een frietwagen in beeld. Dit paste zo goed bij ons beeld van een relaxt jubileum vieren! De frietwagen is te bestellen op locatie en iedereen die aanwezig is op je feest kan gezellig mee eten: patat, snacks, wat te drinken. Heerlijk! Wie lust er nou geen patat?

 frietwagen

Low-key samen eten

Dankzij de snackmobiel hoefden we geen duur driegangen diner samen te stellen. We konden heel laagdrempelig gezellig met zijn allen eten. Staand, zittend, lopend. Zo zit je ook niet gebonden aan 1 vaste plaats en kun je makkelijk iedereen die avond even spreken. De frietwagen was voor ons echt een uitkomst, en het eten was zo lekker! Mijn vermoeden is dat de snackmobiel nog wel vaker ingeschakeld gaat worden. Ook leuk voor wanneer je kinderfeestjes groots aanpakt of een etentje wilt organiseren met al je collega’s!

De prijzen zijn afhankelijk van de grootte van het ‘menu’ dat je beschikbaar wilt stellen en het aantal mensen dat aanwezig zal zijn natuurlijk. Op deze manier hebben we geen cent te veel betaald!