Restaurantstraat.nl

Restaurantstraat uw eten en drinken blog

De leukste caterings op een rijtje

1 min gelezen

Het is in veel gevallen een enorm goed idee om een catering te hebben. Er zijn veel evenementen waar je je eigen gasten van eten wilt voorzien. Je kunt natuurlijk zelf de frituurpan aangooien of de barbecue aanslingeren voor een patatje of een hamburger, maar het is nog leuker om een echte catering te laten komen. Op deze manier kun je de gasten van echt lekker eten voorzien. Wil je weten wat de leukste caterings zijn? Catering Utrecht (De Mobiele Kok) zet de leukste speciaal voor jou op een rijtje!

Tapas

Tapas, wie kent het niet? De typisch Spaanse manier van eten is razend populair in ons land. Het is dus een enorm goed idee om tapas te serveren op je evenement. Tapas zijn kleine hapjes die je steeds achter elkaar kunt eten. Op deze manier kun je dus van meerdere gerechten een beetje eten, zonder dat je na het eerste gerecht al direct vol zit. Het is dus een enorm leuke manier om je gasten te entertainen. Ze weten immers nooit welk gerecht de volgende is en daardoor blijven mensen geïnteresseerd in het eten en heeft iedereen iets om over te praten!

Snackwagen

Een andere cat4ering die het altijd overal goed doet is de snackwagen. De snackwagen is een ideale manier om iedereen te kunnen voorzien van eten en drinken. Bij de snackwagen kunnen mensen namelijk eenvoudig hun eigen snack bestellen. Hierdoor kunnen mensen hun honger weg eten met een overheerlijk patatje of met een lekkere snack.